Waarom Mobility Management? Toch niet nodig

Waarom zou ik management nodig hebben op mijn mobiele apparaten, zonde van de tijd en het geld om dat in te regelen en te onderhouden. Het werkt toch allemaal, dus waarom al die extra moeite? Dat mijn zoon op zondag de tablet pakt en per ongeluk de financiële gegevens wist in mijn bedrijfsapp, ach…. dat kan wel eens gebeuren en we hebben toch een backup gemaakt op kantoor. Dat ik mijn mobiel verliest en dat de bedrijfsdata beschikbaar is voor diegene die hem vind, ach…. wat kan die persoon er nu mee. Dat mijn bedrijfsgegevens onderwater door een andere app doorgegeven wordt aan een derde partij, ach…. ze mogen het weten, het is geen geheim. Een wachtwoord op mijn mobiele apparaat, welnee joh veel te omslachtig, ik ben toch de enige die het apparaat gebruikt.

Het lijkt allemaal zo zinloos en onschuldig, maar het is zo belangrijk tegenwoordig om gegevens op mobiele apparaten goed te beveiligen en privé en zakelijk goed gescheiden te houden.

In deze tijd draait alles om informatie en gegevens en moet iedereen overal en altijd maar bij hun data kunnen komen. Een hele mooie gedachte, het maakt werken flexibel en efficiënter, maar het gevaar ligt op de loer. Informatie is toegankelijker, dus ook voor anderen waarvan je niet wilt dat die bij jouw gegevens kunnen komen. Beveiligen is dus van cruciaal belang !!!

Er zijn genoeg middelen om dit te realiseren, maar welk middel is nu de juiste? Van grote tot kleine oplossingen, van duur tot goedkoop, maar wat is nu voor u bedrijf de beste, veiligste en meest efficiënte oplossing? Ziet u ook door de bomen het bos niet meer en wordt u overladen door wat het allemaal wel kan en moet kunnen?

Mobility First kan u hierbij helpen met een onafhankelijk advies, wij zijn niet afhankelijk van leveranciers en kunnen u met onze expertise het beste advies geven wat voor U het beste aansluit in uw organisatie. Wilt u geen omkijken hebben naar het beheer? Ook dat is geen probleem en kunnen wij voor u uit handen nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *